Linkcentrum
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Rádiós Segélyhívó és Infokommunikációs Országos Egyesület
Hotel Jogar ***

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Céginfo

ASM Security Biztonságtechnikai Kft


Cégünk 2003 óta ASM Securiy Kft. néven működik, de már 1997. óta van jelen a piacon 100%-os magyar tulajdonnal, változatlan szakember gárdával, folyamatosan bővülő piaci tapasztalatokkal és fejlődő szakértelemmel. A cég elsősorban tűz- és biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik.

Fő tevékenységeink:

Tűzjelző rendszerek
Vagyonvédelmi rendszere
Videomegfigyelő (CCTV) rendszerek
Hangosító rendszerek
Beléptető rendszerek
Épület automatizálás

Elsősorban ESSER termékeket forgalmazunk, de a cég dinamikus növekedése lehetővé tette, hogy tevékenységi körét más termékcsoportok forgalmazásával is kibővítse. Ma már számos márka illetve termék hivatalos forgalmazója (ASM - IR kamerák, DVR-ek, TREND - épület automatika, Eff-Eff - beléptető rendszerek, ESSER és Eff-Eff vagyonvédelmi rendszerek, Ela-Sound - hangosító rendszerek, Fireray - vonali füstérzékelő). Az egyre növekvő elvárásoknak ezen termékek már számos helyen bizonyítottak.

A Társaság célja, hogy a felhasználók és a termékek, illetve szolgáltatások színvonalának folyamatos növelésével biztosítsa a minőségpolitikában megfogalmazott minőségirányítási célok megvalósítását. Ennek érdekében egy minőségirányítási rendszer került bevezetésre, amely megfelel az ISO 9001:2000 előírásainak és egyben biztosítja a társaság egyre magasabb színvonalú működését.

Az ASM Security Kft. partnereinek köre igen széleskörű. Eddigi tevékenysége alapján számos referenciát tud felmutatni. Társaságunk filozófiáját követve partnereink számát folyamatosan növelni szeretnénk. Jól tudjuk, hogy piaci pozícióink kiépítéséhez, megtartásához és erősítéséhez nem elegendő a kiváló minőségű termékek alkalmazása, mindehhez kitűnő képzettségű szakembergárda is szükségeltetik. Munkatársaink magasan kvalifikált, sikerorientált szakemberek s a szó minden értelmében megbízhatóak. Minden elvárásnak megfelelő technikai háttér áll rendelkezésükre. Rendszeresen részesülnek gyakorlati és elméleti oktatásban, melyek megkönnyítik számukra a gyakorlatban munkáink kivitelezését. A Kft. összes dolgozója minden erejével arra törekszik, hogy a cég vevőközpontúságát erősítse, korrekt kapcsolatot alakítson ki beszállítóival, jó üzleti eredményeket érjen el. Ezekkel a kihívásokkal csak szakképzett, csapatszellemben dolgozó, és a minőségirányításnak elkötelezett munkatársakra épülő szervezete tud eredményesen szembenézni. Mindannyian közvetlenül felelősek vagyunk, hogy minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk vevőinknek.

Tűzjelző rendszerek


Legyen szó bármilyen épületről, intézményről, munka- és szórakozóhelyről vagy a mindennapi élet egyéb tereiről, mindenhol vannak olyan értékek, amelyeket védeni kell a tűztől. Elsősorban az emberi élet és a berendezések védelméről van szó.  Az ESSER tűzjelző rendszere már a keletkezés szakaszában érzékeli és jelzi a tüzet. Ezen hagyományos és intelligens rendszerek megbízhatóságukkal, műszaki paramétereikkel megfelelően védik az emberi életet és tárgyi értékeket.

Videós megfigyelő rendszerek


A teljes videó rendszert az igényeknek legmegfelelőbb eszközökből állítjuk össze. Az Ethernet hálózatra köthető eszközeink segítségével nemcsak a kameraképek figyelhetők meg távolról, hanem visszakeresés, kameramozgatás vagy akár a rendszer konfigurálása is megvalósítható. A tetszőlegesen variálható felvételi és megjelenítési módoknak köszönhetően optimalizálható eszköz kihasználtsága, valamint kiválasztható a lehető legtöbb információt mutató képernyő összeállítás is. A rögzítőt más rendszerekkel összekapcsolva képes a saját mozgásérzékelőjének jelét továbbítani vagy jelzéseket fogadni, például a riasztó rendszertől. Ennek segítségével külső riasztójel hatására indítható az egyes kameraképek rögzítése.

Beléptető rendszerek


A beléptető rendszer az ipari létesítmények (kis üzemektől a nagy vállalatokig), irodaházak számára biztosítja a szabályozott és ellenőrzött személy és gépjárműforgalmat. Feladata a védett területre történő illetéktelen belépések megakadályozása, illetve szükség szerinti kontroll biztosítása a személy és gépjárműforgalom felett. Ezáltal lehetővé válik a dolgozók mozgás irányának illetve hollétének meghatározása.

Betörés- és vagyonvédelmi rendszer


Napjaink vagyonvédelmi piaca egyre inkább a komplex, többirányú megoldások felé halad. ESSER és Eff-Eff Alarm típusú betörésvédelmi rendszereink teljes körű védelmet nyújtanak bármilyen méretű objektum számára. Vagyonvédelmi rendszereink jellemzője a magas fokú zavar- és szakadásvédelem. Az esetlegesen bekövetkező ezen események során is állandó és teljes körű védelem biztosítható. Szabad konfigurálhatóságuk alapján a berendezések minden igénynek megfeleltethetők, moduláris kiépítésük alkalmassá teszi őket a jövőbeni bővítésre.

Épület automatizálás


Az épület-felügyeleti rendszerek legfontosabb célja az épületgépészeti rendszerek energiafogyasztásának minimalizálása a komfortérzet és az üzembiztonság növelése érdekében. Rendszereinknél az ellenőrző- és vezérlőfunkció a DDC hálózat bármely elemére érvényesíthető. Nagy előnye, hogy az egység összes berendezését egyetlen központi rendszer ellenőrizheti és vezérelheti a következő formában: grafikus ábrázolás, adatgyűjtés, illetve archiválás, zavar- és üzemjelzés.

Hangosítás

Napjainkban egyre gyakrabban kérik áruházak, irodaépületek, csarnokok hangosító rendszereinek kiépítését. Ezek révén az adott intézményben a kellemes háttérzene, reklámszövegek és közérdekű közlemények bemondásán kívül akár tűz esetén történő vészbemondás is megvalósítható. Az ELA-SOUND igen magas minőségi színvonalú hangsugárzók és transzformátorok széles skáláját kínálja a legkülönbözőbb felhasználási területekre.

Honlap: www.asm-security.hu

Vissza a főoldalraLap tetejére 
Hirdetések
Látogatói Statisztika
Összes látogató
709279
Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató | Technikai ajánlás | Hírarchívum