Híreink

Honvédelmi, tűzvédelmi, rendvédelmi vásár Brnóban

2019. március 12. 14:35

Az IDET/PYROS/ISET betűszókkal jelölt hármas kiállítást kétévente rendezik a 90 éves brnói vásárvárosban. A kereskedelmi kapcsolatok a Cseh Köztársaság és Magyarország között az elmúlt évben 7%-al növekedtek, s ennek egyik területe lehet a tűzvédelem is. 2019. május 29. – június 1. között jelentős magyar részvételre számítanak – hangzott el a Cseh Nagykövetségen tartott tájékoztatón. Mi lehet érdekes tűzoltó szemmel?


IDET/PYROS/ISET 2019. május 29 – június 1.

Május végén a honvédelmi, tűzvédelmi és rendvédelmi technika uralja a Brnói Vásárvárost. Az IDET, PYROS és ISET biztonsági vásárhármas a védelmi és biztonsági technológiák egyik legjelentősebb seregszemléje Közép-Európában, ahol magas a nemzetközi kiállítók és látogatók aránya. A cseh védelmi és biztonsági ipar export-ösztönzési platformjaként alakult vásárcsoport a Cseh Köztársaság kiemelt politikai és honvédelmi szereplőinek jelentős számú részvételével büszkélkedhet. Az idei vendég: Svédország

Ezen belül zajlik az immár 19. Nemzetközi Tűzvédelmi Vásár, ami olyan specializált vásár, amely különösen a tűzvédelem és az integrált mentési rendszer, a műszaki mentés, az egészség, az élet és a vagyonvédelem területén tevékenykedő szakembereknek szól. A nagy hagyományokkal rendelkező vásár Cseh Köztársaság egyik vezető eseménye, amely 1972 óta megszakítás nélkül a tűzvédelem bemutatását vállalja. Mellette a honvédelmi és a rendvédelmi vásár is izgalmas látnivalókat kínál.

19th International Fire Fighting Equipment and Services Fair
www.bvv.cz/pyros

Vissza

Ezt a hírt eddig 1007 látogató olvasta.