Híreink

Tisztújítás az Oltóberendezés Szakosztályban

2019. június 11. 15:14

A már hagyományos tavaszi Ventor-Minimax Konferencián – 2019. június 6-án Tatbányán – az MMK Tűzvédelmi Tagozata Oltóberendezés Szakosztályának taggyűlésével indult a program. Az elnökség mandátumának lejárta miatt tisztújítást tartottak, amit megelőzött az alapszabály módosítása. A módosítás során, a részt vevők egybehangzó akaratával, alelnöki tisztséget alapítottak.


Az alapszabály módosítását követően Leidinger István – a választási bizottság képviseletében – ismertette a jelöltállítás eredményeit.

Az elnöknek Bárányosné Ábrahám Ritát, alelnöknek Kapitány Juditot választották meg a jelenlévők. Az elnökség tagja: Hajdú András, Bánó Gergely és Balogh Kálmán.

Póttagok: Szekeres Gyula és Nádor András.

Az új elnökségnek a megörökölt feladatokon túl feladata az aktív tagok számának növelése, a fiatalok megszólítása. A kamarai szervezet és ezen belül a Tűzvédelmi Tagozat megújulása is fontos kihívás a jövőre nézve.

A régi elnökségnek köszönjük eddigi munkáját, az újaknak jó egészséget és sikereket kívánunk jövőbeni feladataik ellátásához.

Vissza

Ezt a hírt eddig 873 látogató olvasta.