Híreink

Mobiak beépített oltórendszer exkluzív tréning Budapesten

2022. június 24. 07:20

A görög Mobiak SA beépített konyhai és gázzal oltó rendszerei már közel három éve elérhetők Magyarországon is a Tűzbiztonság 2000 Kft. forgalmazásában. Május 25-26-án Budapesten, a Hotel Ramadában ismerkedhetett meg a szakmai közönség a rendszerek és az alkalmazott technológiák részleteivel. Ezek egyre növekvő ismertsége, a gyors, szakszerű kiszolgálás és a termékek kiváló ár-érték aránya vonzó a szakemberek számára.


A rendezvényt Héra Attila, a Tűzbiztonság 2000 Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg. Beszédében gyors áttekintést adott a Mobiak beépített oltórendszerek eddigi hazai „történetéről”, a piaci bevezetésről, beleértve az engedélyeztetési folyamatokat is, a pandémia okozta nehézségekről és az egyre növekvő piaci térnyerésről.

Ezt a meghívott résztvevők intenzív, egynapos szakmai képzése követte, igazán exkluzív környezetben és feltételek mellett a Hotel Ramadában.

A képzés érdemi részét a Mobiak egyik vezető mérnöke tartotta, ahol – audiovizuális tartalommal gazdagon illusztrálva – részleteiben mutatták be a jelenleg már OKF forgalmazási engedéllyel rendelkező konyhai és gázzal oltó beépített rendszereket.

A tréninget a vállalat magyarországi üzleti kapcsolattartója és két profi szinkrontolmács segítette.

A minden szakmai részletre kiterjedő képzésen, az alapvető rendszer ismereteken túl,

  • a tervezés alapjait és számos gyakorlatias,
  • a rendszerek beépítését vagy későbbi
  • karbantartását megkönnyítő ismeretet is elsajátíthattak.

A tréning további moduljaiban a jelenlévők elmélyülhettek a Mobiak beépített rendszereinek a már meglévő vagy újonnan kialakítandó tűzvédelmi hálózatokba való integrálási lehetőségek gyakorlati kérdéseiben is.

Az eseményt Nagy Tibor Tamás, a Tűzbiztonság 2000 Kft. beépített oltórendszerekért felelős sales managere zárta. Beszédében, többek között, röviden kitért az egyes ügyletek üzleti lebonyolítási rendjére, folyamatára, továbbá a Mobiakkal való együttműködés további szakmai lehetőségeire.

 

Összességében elmondható, hogy a nap végére valamennyi résztvevő komoly tudásanyaggal gazdagodott, és a hazai tűzvédelemmel foglalkozó tervezői szakma is új ötleteket, inspirációkat meríthetett.

Vissza

Ezt a hírt eddig 688 látogató olvasta.