Híreink

Tűzvédelmi szakértői továbbképzés

2023. október 02. 07:57

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Tűzoltósági Főfelügyelőség a tűzvédelmi szakértői tevékenység szabályairól szóló 47/2011. (XII. 15.) BM rendelet alapján tűzvédelmi szakértői továbbképzést szervez 2023 október 18-án, Balatonföldváron. A felhívást és a jelentkezési lapot tesszük közzé.


Helyszín és időpont: Hotel Jogar Balatonföldvár, Spúr út 18., 2023. október 18.

Időtartam: 1 nap (9:00 – kb. 16:55) 6*45 perc

Regisztráció: a rendezvény napján 8:00 – 9:00

Részvétel díja:

  • 32 900 forint/fő 1 nap
  • 63 200 forint/fő egyágyas elhelyezéssel
  • 56 700 forint/fő kétágyas elhelyezéssel

A részvételi díjat a helyszínen tudják rendezni.

Jelentkezési határidő: 2023. október 9.

 

A továbbképzés témája:

A továbbképzés előadásai különböző tűzvédelmi területeket ölelnek fel. Bemutatásra kerülnek a toronyházak tűzvédelmi koncepciója, az építményszerkezetek tűzállósági vizsgálatai, Tájékoztatás kapnak a TvMI-k bővítésével kapcsolatos feladatokról. Tájékoztatást kapnak a gyújtogatások vizsgálatáról, valamint a tűzvizsgálati aktualitásokról. A továbbképzés napján még szó lesz az OTSZ gyakorlati alkalmazásának tapasztalatairól.

Az előadásokat konzultáció követi. Amennyiben olyan szakmai kérdése van, amit indokolt egy szakmai fórum előtt megtárgyalni, úgy azokat az okf.tvfo@katved.gov.hu email címre, legkésőbb 2023. október 9-ig szíveskedjen megküldeni.

A résztvevők részére 6 órás képzésről tanúsítványt állítunk ki. A továbbképzésre a jelentkezés a mellékelt jelentkezési lap visszaküldésével (e-mail: okf.tvfo@katved.gov.hu) történik.

A tűzvédelmi szakértői tevékenység folytatásának feltétele, hogy a szakértő tűzvédelmi szakértői továbbképzésen vegyen részt.

A jelenleg érvényes szakértői bizonyítványok érvényességi ideje 5 év. Ez alatt az 5 év alatt (továbbképzési időszak) a szakértőknek összesen 20 órás képzésen kell részt venniük. Az igazolást a képzésen résztvevő szakértők részére a BM OKF állítja ki. A továbbképzésen megjelentek nevét, óraszámait, a BM OKF nyilvántartja.

 

A jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

 

Vissza

Ezt a hírt eddig 505 látogató olvasta.