Híreink

II. Signal 112 kiállítás Oberwartban – Közép-Európa a fókuszban

2024. február 22. 15:00

Szlovénia, Horvátország, Magyarország, Szlovákia szinte karnyújtásnyira, ezért is várják idén március 7–9. között a tűzoltókat, mentőszervezetek képviselőit, de távolabbról is jelentős az érdeklődés. Ami nem csoda, hisz jóval több, mint 110 kiállítóval és 11 nemzet termékeivel találkozhatunk. Köztük nagy nevekkel: AWG, DeWalt, Dönges, Gloria, Leader, Lukas, Magirus, Rosenbauer, Weber-Hydraulik, Zagres.


Időpont: 2024. március 7-9., naponta 9.00 – 17.00 óráig

Aki már volt az tudja, hogy az oberwarti kiállítási központ mintegy 10 000 m2-en ideális helyszín, és egyedülálló hely a közép-európai szakemberek találkozására és kapcsolatok építésére. A nemzetközi gyártók és szolgáltatók tágas területeken mutatják be a termékek lenyűgöző választékát. Persze nemcsak a kiállított berendezések megtekintésére, hanem megvásárlására is lehetőség van.

A munkaruhától kezdve a felszereléseken és a segédeszközökön át a járművekig a tűzoltóságok és a mentési szolgáltatók a legújabb fejlesztéseket fedezhetik fel.

  • Tűzoltás, balesetek és mentések, árvizek elhárítása, időjárási katasztrófák felszámolása, veszélyes anyagok eltávolítása.
  • Az életmentés, a hatékony mentési technikákig, korszerűbb orvosi ellátási megoldások.

Közben a különböző országokból érkező kollégák között a termékbemutatók mellett, az ötletek cseréjére és a partnerségek hosszú távú megerősítésére is sor kerülhet.

 

Együtt a nagyobb biztonságért

A Signal112 több, mint egy vásár. A határokon átnyúló együttműködés szimbóluma is. A Közép-Európa minden részéből érkező kollégákat tömörítő rendezvény nemzetközi jellege nemcsak a szakértelem cseréjét, hanem a kapcsolatépítést is elősegíti. Ez minden bizonnyal hozzájárul a különböző szervezetek és országok közötti együttműködés erősítéséhez, valamint a tűzoltóság előtt álló kihívásokra való megoldáskereséshez.

Kiemelt események:

  • március 8-án, pénteken kerül megrendezésre az 2nd International Rescue Service Forum Oberwart.
  • március 9-én, szombat: a Burgenlandi Tűzoltóság Napja.

 

Kapcsolat magyar nyelven:

https://www.signal112.at/kapcsolat2.html?NEW

Soki Brigitta, vásárvezető

Email: brigitta.soki@burgenland-messe.at

 

Belépőjegyek:

  • Napijegy felnőtteknek: 12 Euro
  • Online 10 Euro

Belépőjegy-vásárlás ide kattintva (német, angol vagy spanyol nyelvű kezelőfelület)

Vissza

Ezt a hírt eddig 278 látogató olvasta.