Híreink

Konferencia az építmények tűzvédelméről

2008. március 14.

„Korszerű megoldások az építmények tűzvédelmében” címmel konferenciát tartott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2008. március 13-án a balatonföldvári Jogar Továbbképző Központ és Hotelben. A konferencián a Somogy megyei Kamarai tag építésztervezők, valamint Somogy, Tolna, Baranya, Zala és Fejér megyéből a hivatásos tűzoltóságok megelőzési állománya vett részt, így összesen közel 100 fő volt jelen.



A konferencia előadásait adjuk közre:

1. Az OTSZ új követelményei a tervezőkkel szemben (Előadó: Heizler György tű. ezds. PPT 0.2 Mb)
2. A tűzvédelmi műleírás készítésének gyakorlati tapasztalatai (Előadó: Vágvölgyi László tűzvédelmi szakértő PPT )
3. Építészeti passzív tűzvédelem (Előadó: Wlasitsch László, okl. vegyészmérnök, a Promat GmbH. Wien Magyarországi Kereskedelmi Képviseletének képviseletvezetője PPT 28.8 Mb)
4. Építészeti passzív tűzvédelem (Előadó: Marlovits Gábor, okl. vegyészmérnök, a Promat GmbH. Wien Magyarországi Kereskedelmi Képviseletének irodavezetője)

5. Új megoldás a falnedvesedés és a penészképződés ellen - a tűzvédő és hőszigetelő MASTERCLIMA® belső burkoló lap tulajdonságai (Előadó: Smudla Mihály, okl. gépészmérnök, az Eramis Kft. ügyvezetője)
6. Beépített oltóberendezések hatásai az építészeti tűzvédelemre, a hazai és a nemzetközi helyzet (Előadó: Nagy Gyula, okl. gépészmérnök, a Dunamenti Sprinkler Kft. ügyvezetője PPT 3.2 Mb)

Vissza

Ezt a hírt eddig 2775 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: