Híreink

ASM Security szakmai nap Szolnokon - tűzjelző újdonságok

2008. február 19.

2008. február 15-én a szolnoki Garden Hotel volt a helyszíne az ASM Security Kft szakmai Napjának. A program mintegy 70 résztvevője több előadáson ismerkedhetett meg a komplex biztonsági rendszerekről, köztük kiemelten a tűzjelzés újdonságairól.


Az ASM Security Kft. rövid bemutatását követően az ASM beléptető rendszerek és szállodai ajtózárak előadást hallgathatták meg az érdeklődők, melyet Sonkoly Zoltán, az ASM kereskedelmi vezetője és Bozsó Attila műszaki munkatárs            tartott. A prezentáció során bemutatták a kártyaolvasó-terminálokat, munkaidő nyilvántartó rendszereket, a parkolási és forgalomirányító rendszereket.

 

A kávészünetet követően az ESSER tűzjelző berendezéseinek újdonságaival ismerkedhettek meg a hallgatók. Andreas Cermak a Kelet- és Dél-Európa - Honeywell Life Safety Austria értékesítési igazgatója érdekfeszítő előadásában nemcsak a ma technikájába, hanem a holnap fejlesztéseibe is bepillantást nyerhettek a hallgatók.

Az ESSER intelligens tűzjelző rendszerének bemutatására a leginnovatívabb fejlesztések, illetve a „rendszerszerűség” kihangsúlyozásával került sor. Sőt a konferencia résztvevői tesztkészülékek segítségével, működés közben bizonyosodhattak meg a bemutatott termékek műszaki paramétereiről és sokoldalú alkalmazhatóságáról.           

                                                                                 

A délutáni blokk keretében CCTV kamerák bemutatása következett, Sonkoly Zoltán kereskedelmi vezető előadásában. Bemutatásra kerültek a cég újdonságai,

  • a duál kamerák,
  • számos időjárásálló kamera típus,
  • Speed dome kamera,
  • IP kamerák és dome kamerák.

 

Közben a különböző szakterületek iránt mélyebben érdeklődők a szakmai nap alatt folyamatosan megtekinthették ill. adott esetben tesztelhették az előadáson elhangzottakat, mivel a termékcsoportok bemutatása folyamatosan zajlott. A cég szakértői az egyes termékcsoportok szerint bemutatókat tartottak, működést magyaráztak és tájékoztattak.

 

A tűzjelző berendezésekről tartott előadás anyagát közreadjuk.

Vissza

Ezt a hírt eddig 2133 látogató olvasta.


 

Kapcsolódó képek: