Híreink

DR. BALOGH IMRE EMLÉKPÁLYÁZAT

2008. január 28.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója - Dr. Balogh Imre özvegye felajánlása alapján - pályázatot hirdet tűzvédelmi szakterületen dolgozó szakemberek, vagy tanulmányokat folytató leendő tűzoltók számára a tűzvédelmi szakterület fejlődése érdekében pályamű elkészítésére.


Dr. balogh imre emlékpályázat

 

Pályázati felhívás

 

Az  Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója - Dr. Balogh Imre özvegye felajánlása alapján - pályázatot hirdet tűzvédelmi szakterületen dolgozó szakemberek, vagy tanulmányokat folytató leendő tűzoltók számára a tűzvédelmi szakterület fejlődése érdekében pályamű elkészítésére.

 

A PÁLYÁZAT CÉLJA

 

A pályázat célja, hogy a tűzvédelemben dolgozók közösségét olyan aktuális témák igényes feldolgozására, megoldására inspirálja, amelyek elősegítik a terület fejlődését.

 

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

 

1. A pályázaton tűzvédelmi szakterületen dolgozó hivatásos tűzoltó-, illetve civil szakemberek vagy tanulmányokat folytató leendő tűzoltók vehetnek részt. Pályázni egyénileg lehet.

2. Pályázni minden olyan témájú dolgozattal lehet, amely a tűzvédelem színvonalasabb tevékenységét segíti elő.

3. A dolgozat tartalmilag, formailag rendszerezett, logikus felépítésű legyen, a végén összefoglalást is tartalmazzon. A dolgozathoz mellékleteket is lehet csatolni (ábrák, grafikonok, táblázatok, fotók stb.), amelyek nem számítanak a mű terjedelmébe.

4. A pályázat terjedelme maximum 30 gépelt oldal A/4-es formátumban, 14-es betűnagysággal, 1.5-es sortávolsággal, oldalanként 30 sorral.

5. A pályaműveket két példányban (kötve vagy fűzve) kell benyújtani, borítóján a pályázat és a mű címével, valamint a jeligével. Mindkét példányban az alábbiakat kötelező külön elhelyezni:

- jeligével ellátott zárt boríték, amely a következő adatokat tartalmazza:

a)   jelige;

b)  a mű címe;

c)  a pályázó neve;

d)  rendfokozata;

e)   beosztása;

f)    anyja neve;

g)  születési helye és ideje;

h)  szolgálati helye  és telefonszáma;

i)     állandó lakcíme és telefonszáma.

6. A pályaműveket az alábbi címre kell eljuttatni:

 

                       Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Hivatal

 

1149 Budapest Mogyoródi út 43.

 

Beküldési  határidő: 2008. május 9.

 

A kijelölt határidő után beérkezett vagy az előírásoktól eltérő formában benyújtott dolgozatokat a pályázat kiírója kizárja a pályázatból. A már beérkezett pályaműveket nem lehet kiegészíteni, illetve módosítani.

7. A jeligés pályaműveket bíráló bizottság fogja értékelni és kategóriánként a díjazásra méltó műveket kijelölni.

8. A nyertes pályázó díja egy bevésés nélküli aranygyűrű. 

9. A díj átadására 2008. június 5-én kerül sor.

 

10. Az OKF fenntartja jogát a benyújtott dolgozatok megtartására, illetve hasznosítására. A díjazott pályamű esetleges megjelentetéséről és más hasznosításáról - a szerző egyetértésével - az OKF gondoskodik. Megjelentetés esetén a szerzőt a szerzői jogban rögzített jogosultságok illetik és kötelezettségek terhelik.

 

 

 

 

Dr. Tatár Attila tű. altábornagy

                   főigazgató

Vissza

Ezt a hírt eddig 2318 látogató olvasta.